Website

Waarom een website?

Internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Zo ook websites. Bijna elk bedrijf heeft er een. Heeft u nog geen website, of bent u niet meer tevreden over uw huidige website? Playing Captains Company kan u hierbij helpen.

Voor veel bedrijven is een website één van de belangrijkste middelen om gevonden te worden, of om haar diensten/producten te verkopen. Een goed werkende, snelle en goed vindbare website is dan van essentieel belang. Samen met onze preffered suppliers kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Voor we aan de slag gaan brengen we eerst u wensen en behoefte in kaart. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u een begroting en een moment van oplevering eerste concept. Voor de concept presentatie nemen we altijd uitgebreid de tijd, om samen met u de mogelijkheden en onze ideeën te bespreken. Zodra we samen de juiste keuzes gemaakt hebben werken wij de site verder voor u uit. Hierin kunnen we alles voor u uit handen nemen, of participeren waar u de behoefte heeft. Zo kunnen we alle copy voor u schrijven, maar ook alleen het redigeren op ons nemen. Heeft u al een mediabibliotheek waaruit we beelden en afbeeldingen kunnen halen, maken we hier graag gebruik van. Zo niet, kunnen wij een start maken met uw mediabibliotheek of een fotoshoot organiseren.

We zorgen er altijd voor dat we onze afspraken nakomen. Spreken we een moment van oplevering af, zijn we meestal al eerder klaar. Dan staat uw website live, maar dan? U wilt uw website up to date houden en/of met enige regelmaat vernieuwen. Wij bouwen uw website altijd zo, dat u eenvoudig zelf nieuws en/of foto’s kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een blog of nieuwspagina. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Zowel op contact basis als op aanvraag.

Onderhoud

Uw website moet regelmatig worden onderhouden door middel van updates. De technieken en trends op het gebied van webdesign veranderen regelmatig. Wilt u dit zelf doen, is dat uiteraard geen probleem. Heeft u liever geen omkijken naar deze, voor u, randzaken? Ook dan helpen we u graag.

Bij ons is uw website na oplevering altijd uw intellectueel eigendom. Alle copy, foto’s en afbeeldingen blijven van u. U ontvangt dan ook altijd uw eigen login gegevens om ten alle tijden zelf bij uw website te kunnen. Zo kunt al altijd zelf meekijken en staat u nooit voor onaangename verrassingen.

Heeft u al een huisstijl en bent u bezig met uw huisstijl te ontwikkelen, dan denken we graag met u mee hoe we uw website een verlengstuk van uw overige communicatie materialen kunnen maken. Zo stopt uw huisstijl niet bij uw visitekaartje, briefpapier, etc., maar gaat het online gewoon door.

Naast het ontwikkelen van uw website kunnen we u ook helpen bij het opzetten en onderhouden van uw social media kanalen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrokken partner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen