Relatie evenement

Bent op zoek naar een manier om uw relaties eens op een andere manier te ontmoeten?

In een door u gekozen setting en sfeer, waar u de regie in handen heeft. Dan is een relatie evenement een perfecte gelegenheid. Playing Captains Company kan u helpen de juiste snaar te raken bij uw relaties. Zo verrassen en inspireren we niet alleen uw relaties en doelgroep, maar ook u en uw organisatie.

Een relatie evenement is daarnaast een perfecte marketing middel om een langdurige klantrelaties op te bouwen of de band te versterken. Het veroorzaakt een extra bindende factor tussen uw organisatie en uw relatie, doelgroep of (potentiele) klant.

Als u een geslaagd relatie evenement heeft georganiseerd, dan profiteert u daar nog lange tijd van na. Uw relaties, doelgroep of (potentiele) klant heeft immers een bijzondere en positieve ervaring gehad, waar u verantwoordelijk voor bent. Het positieve effect van een geslaagd relatie evenement is dan ook zeer groot. Het organiseren van een relatie evenement brengt natuurlijk veel werk met zich mee. Zeker als u zoiets niet dagelijks doet, kan het veel tijd kosten. Wij helpen u graag om tijd en kosten te besparen, en nemen u alle zorg uit handen. Met ons team van gespecialiseerde evenementen medewerkers en in samenwerking met onze preferred suppliers, kunnen we elk relatie evenement, van klein tot groot voor u organiseren en begeleiden. Zo heeft u nergens omkijken naar, en heeft u uw handen vrij voor uw relaties, doelgroep of (potentiele) klanten.

Voor we tot een succesvol relatie evenement kunnen komen, gaan we eerst met u aan tafel om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. Uw wensen en ideeën werken wij vervolgens uit in onze conceptvoorstellen. Heeft u een vooraf bepaald budget, dan blijven wij daar altijd binnen en houden daar rekening mee. Zodra de conceptvoorstellen klaar zijn, komen we die aan u presenteren en doornemen. Wij werken altijd met modulaire elementen zodat u de verschillende onderdelen en elementen zelf kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Hierdoor heeft u altijd inzicht en grip op de kosten en bieden we u het relatie evenement dat het best bij u of uw organisatie past. Na het bepalen van de verschillende elementen, gaan wij met de uitwerking voor u aan de slag.

Wij kunnen u alle zorg uit handen nemen, van begin tot eind. Heeft u liever een deel in eigen beheer dan is dat voor ons geen enkel probleem. We zien onszelf als verlengstuk van u of uw organisatie en werken graag samen. Doordat we naast onze evenementenafdeling ook een eigen reclameafdeling hebben, kunnen we ook het volledige traject verzorgen op het gebied van uitnodigingen, promotie, marketing etc. Wilt u enkele dagen na uw relatie evenement alle bezoekers nog opvolgen of bedanken? Ook daar helpen we u graag bij.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd of een relatie evenement voor u of uw organisatie interessant is of wilt u meer informatie? We gaan graag met u om tafel. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen

Locatie PCC kaart