Project omschrijving

Logo Staatsloterij

Staatsloterij

Insert

Voor de werving van nieuwe vaste spelers hebben we inserts ontwikkeld. Inserts zijn flyers die worden ingestoken in tijdschriften en/of magazines. Deze inserts worden ingestoken bij verschillende magazines, gericht op verschillende doelgroepen. De belofte ‘Een cadeau voor jou’ maakte dat men de insert opende en de uitdaging om mee te gaan spelen aan moest gaan. Elke insert was voorzien van een unieke code. Door naar de actie pagina te gaan en de unieke code in te voeren kregen nieuwe spelers een gratis Staatslot t.w.v. € 15,-.

Varianten

Aangezien de inserts in verschillende magazines werden ingestoken hebben we ook meerdere varianten ontwikkeld, die aansloten bij de doelgroep van het magazine. Zo hebben we variaties gemaakt in tekst, beeld en vorm. Dit alles om de lezers van het desbetreffende magazine zo goed mogelijk aan te kunnen spreken.

Campagne

Gedurende het jaar zijn er verschillende inserts ingezet in verschillende periodes. Afhankelijk van de gekozen periode hebben we de boodschap, vorm en beeld aangepast. Indien mogelijk hebben we campagnebeeld dat ook in tv-commercials gebruikt werd en op ABRI’s in bushokjes gebruikt om de herkenbaarheid zo groot mogelijk te maken.