Project omschrijving

Logo OOC

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC)

Opdracht: Ontwikkelen een (uitdagende) DM voor Bedrijfsuitje Anders
Randvoorwaarden: Aangesloten carrosseriebedrijven moeten getriggerd worden om zich aan te melden voor bedrijfsuitje anders.

Vraag

OOC – Opleidings-en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf – biedt Bedrijfsuitje Anders aan. Bedrijfstheater op locatie waarbij veilig en gezond werken op een leuke en luchtige manier bespreekbaar wordt gemaakt. OOC wil carrosseriebedrijven hier op een ludieke/uitdagende manier voor uitnodigen.

Uitwerking

Playing Captains Company ontwikkelde een opvallende uitnodiging. Formaat plano A3, door twee vouwen afgewerkt naar A5 formaat. Door de DM één slag te openen was de uitnodiging te lezen met de betreffende informatie. Door de DM nog een slag te openen ontstond er op de achterzijde een poster op A3 formaat. Deze poster kan ter plekke (in de werkplaats of kantine) opgehangen worden om zo collega’s te enthousiasmeren ook bij dit bedrijfsuitje aanwezig te zijn.

Overige middelen

Aansluitend op de DM heeft OOC Bedrijfsuitje Anders ook op de website en social media kanalen onder de aandacht gebracht. Hiervoor heeft PCC verschillende banners en afbeeldingen ontwikkeld.

Drukwerk en handling

Tot slot heeft Playing Captains Company het drukwerk en de handling mogen verzorgen. Op basis van een aangeleverd adressenbestand is de DM naar de betreffende carrosseriebedrijven gestuurd. Op aanvraag van OOC is er een kleine extra oplage rechtstreeks bij OOC afgeleverd voor persoonlijke verspreiding.