Project omschrijving

Logo Autostomerij Geldermalsen

Autostomerij Geldermalsen

Visitekaartje

Autostomerij Geldermalsen is een franchise nemer van De Autostomerij. Om zich in de regio te onderscheiden wilde hij graag een nieuw opvallend visitekaartje. Een kaartje met een knipoog, in elk geval anders dan anders.

De herkenbaarheid van de ‘druppels’ uit het logo wilde we graag terug laten komen. Zodoende hebben we een visitekaartje ontwikkeld met een afwijkend formaat zodat één luik teruggeslagen kan worden. Het extra luik is contour gesneden in de vorm van het logo en de ‘druppels’. Tot slot hebben we verschillende afbeeldingen van Autostomerij Geldermalsen in actie geplaatst in de kenmerkende ‘druppels’.

Magneetplaten

Daarnaast hebben we voor Autostomerij Geldermalsen voor het evenement GoWheels een magneetbord van 40 x 30 cm ontwikkeld. We hebben gekozen voor een hoge kwaliteit magneetbord die tot hoge snelheden goed blijft zitten. Door te kiezen voor een hogere kwaliteit zijn de magneetborden zeer goed herbruikbaar en kunnen ze ook op locatie bij andere evenementen worden gebruikt. Voor dit zelfde evenement ontwikkelden we ook een advertentie. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat alle uitingen in lijn liggen met elkaar zodat er in elke uiting herkenbaarheid ontstaat.