Tijdschriften & magazines

Waarom een tijdschrift of magazine?

Iedereen kent ze wel, tijdschriften en magazines. Veel mensen hebben een abonnement op één of meerdere bladen, of kopen losse edities in de winkel. Een tijdschrift kan betaalde advertenties bevatten, of volledige afhankelijk zijn van verkoopinkomsten. Zelf een tijdschrift of magazine uitgeven of adverteren in bestaande bladen kan beide voordeel beiden ter promotie van uw bedrijf of organisatie. Playing Captains kan u hierin adviseren, en de ontwikkeling van zowel een volledig tijdschrift of magazine verzorgen, of de ontwikkeling van alleen een advertentie.

Adverteren in bestaande tijdschriften & magazines

Heeft u een product of dienst die u landelijk of regionaal onder de aandacht wil brengen, kan adverteren een zeer interessante optie zijn. Er zijn per tijdschrift en magazine goede overzichten beschikbaar van de doelgroep die deze leest. Zo kunt u heel selectief adverteren naar een bepaalde doelgroep of doelgroepen. Bij het selecteren van het juiste tijdschrift of magazine helpen wij u graag. Ook de reservering van de advertentie nemen wij voor u uit handen. Op basis van uw wensen en input ontwikkelen wij een passende advertentie. Uiteraard passen binnen uw huisstijl. Wij zorgen dat de gewenste doelgroep zich aangesproken voelt tot de advertentie om een zo groot mogelijk bereik te genereren. Ook bij het bepalen van het aantal plaatsingen van één of meerdere advertenties (campagne) kunnen wij u begeleiden.

Eigen tijdschrift of magazine

Wanneer u veel te vertellen heeft en/of op een verfrissende manier onder de aandacht wilt komen bij uw doelgroep of regio, kan het uitbrengen van uw eigen tijdschrift of magazine een goede en effectieve manier zijn. Daarnaast geeft het u de gelegenheid uw bedrijf of organisatie verder uit te lichten en over de verschillende aspecten van uw werkveld te communiceren. U heeft verschillende keuzes om tot een succesvol tijdschrift of magazine te komen.

Eenmalige uitgave

U kunt er voor kiezen om na bijvoorbeeld een grote verandering uw bedrijf in de spotlight te zetten met een eenmalige uitgave van een tijdschrift of magazine. Hierin kunt u alles overzichtelijk weergeven. U heeft afhankelijk van het aantal pagina’s dat u wenst voldoende ruimte om zo compact of uitgebreid als u wilt uw bedrijfsverhaal te vertellen. Wij helpen en adviseren u graag bij de aanpak en ontwikkeling. Ook het schrijven of redigeren van copy kunnen we voor u verzorgen.

Periodieke uitgave

Heeft u regelmatig updates die u graag wilt delen met uw doelgroep of regio, of gewoon onder de aandacht wilt blijven, dan kunt u ervoor kiezen om een periodieke uitgave van uw tijdschrift of magazine te overwegen. Dit geeft u de gelegenheid om uw doelgroep op periodieke basis van informatie en/of nieuws te voorzien van uw bedrijf of organisatie. Wanneer u dit, samen met ons, op de juiste manier aanpakt, kan uw tijdschrift of magazine zomaar een gewild item worden. Iets waar mensen naar uitkijken om te mogen lezen.

Wij helpen u graag met de ontwikkeling van zowel eenmalige als periodieke uitgave van tijdschriften en magazines. Wij kunnen de volledige ontwikkeling op ons nemen, of participeren in een gezamenlijke opdracht.

Als de ontwikkeling en het ontwerp helemaal klaar zijn. Wilt u natuurlijk de beste kwaliteit drukwerk. Ook hierin begeleiden wij u graag. Wij kunnen het drukwerk helemaal uit handen nemen en verzorgen met onze preffered suppliers, of helpen u bij het kiezen van de juiste technieken en materialen. Vergeet daarnaast de verspreiding en/of bezorging niet. Samen met onze partners nemen wij dit volledig op ons, of adviseren u waar u terecht kunt.

Meer weten?

Bent u benieuwd of een tijdschrift of magazine ook voor interessant kan zijn, en wilt u weten wat de kosten zijn? We komen graag met u in contact.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen