Logo ontwikkeling

Wat is een logo?

Ieder bedrijf heeft er wel een, van klein bedrijf of zzp’er tot grote multinational. Een logo. Maar hoe komt zo’n logo nu tot stand? En waar moet je aan denken bij het ontwikkelen van een logo? Wat wilt u of uw bedrijf uitstralen met uw logo? Dat zijn allemaal vragen die we met u doornemen bij het ontwikkelen van een nieuw logo.

Of het nu gaat om een logo voor een zzp’er of klein bedrijf, of een logo voor een grote organisatie. Een logo is de identiteit van uw bedrijf, iets wat iedereen moet herinneren, kennen en vooral herkennen. Daarnaast is het belangrijk dat uw logo past bij u als persoon of bij het bedrijf dat het vertegenwoordigt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een logo ontwikkelen is een proces. Wij beginnen altijd met een gesprek over u of over uw bedrijf. Inventariseren uw wensen over de uitstraling die u voor ogen heeft, welke doelgroep u wilt aanspreken en of er voorkeuren of wensen zijn met betrekking tot vorm en/of kleurgebruik. Na alles samen met u in kaart gebracht te hebben, gaan wij voor u aan de slag met eerste concepten en voorstellen.

Het ontwikkelen en uitwerken van uw logo doen wij altijd met Adobe Illustrator. Hiermee ontwikkelen we een vector-bestand dat u zonder kwaliteitsverlies, oneindig kunt vergroten. Ook is een vector-bestand (.AI bestand) het meest geschikt voor de verschillende grafische verwerkingen.

Zodra we de concept voorstellen klaar hebben presenteren we die aan u, en bespreken de verschillende voorstellen. Op basis van uw reactie werken we een van de concepten verder uit. Na akkoord maken we de definitieve bestanden op, in verschillende vormen, zodat u het logo op elke gewenste achtergrond (wit, kleur etc.) kunt gebruiken.

Bij Playing Captains Company is het altijd zo, dat u eigenaar bent van het intellectueel eigendom. Hebben wij uw logo ontwikkeld, blijft u te allen tijde eigenaar en baas over uw logo.

Nadat een logo definitief gemaakt is, kunnen we deze ook gebruiken voor een eventuele huisstijl ontwikkeling.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen