Incentives

Wat is een incentive?

Een incentive kan meerdere betekenissen hebben. De letterlijke vertaling is ‘prikkel’. Incentives worden in het bedrijfsleven gebruikt om werknemers of relaties te belonen voor geleverde presentaties en/of inzet. Incentives worden zodoende gebruikt om werknemers of relaties te motiveren om zich extra in te spannen om daarna te kunnen belonen.

Een incentive programma is veel uitgebreider dan vele denken. Het is niet alleen een reis of een evenement. Een incentive programma moet passen bij uw bedrijf. Het moet aansluiten bij de strategie en doelstellingen van uw bedrijf, om het gewenste effect te kunnen bereiken.

Hoe organiseert u een goede incentive?

Daar kunnen we heel kort over zijn, dat doet Playing Captains Company voor u! Dankzij onze samenwerking met preferred suppliers, kunnen wij verassende incentives voor u en uw bedrijf organiseren. Of het gaat om een evenement, of om bijvoorbeeld een incentive reis, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Waar de keuze ook op valt, evenement, reis of bijvoorbeeld spaarprogramma. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om te achterhalen wat bij u en uw bedrijf past. Nadat we een goed beeld hebben van u, uw bedrijf en uw wensen, gaan we aan de slag met een conceptvoorstel. Wij zorgen er altijd voor dat we meerdere mogelijkheden opnemen in het concept. Daarnaast is het conceptvoorstel modulair opgebouwd, zodat we makkelijk elementen en onderdelen kunnen toevoegen of verwijderen.

Na het maken van het conceptvoorstel gaan we opnieuw met u in gesprek om ons concept met u door te nemen. Hierdoor hebben we een goede basis om verder uit te werken.

De uitwerking

Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de concepten gaan we voor u aan de slag met de uitwerking van uw incentive. Onze doelstelling is te allen tijden, om de verwachtingen van zowel u als de deelnemer aan de incentive te overtreffen! Een onvergetelijke incentive zorgt er immers voor dat de gemaakte kosten zichzelf weer terug verdienen.

Playing Captains Company helpt u graag met de volledige organisatie van uw incentive. Stuur u de deelnemers aan uw incentive op reis en wilt u begeleiding mee? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Maar houdt u liever een deel in eigen beheer, dat kan natuurlijk ook.

Meer weten?

Wil u meer informatie of eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen

Locatie PCC kaart