Incentive- & loyalty programma’s

Wat is een incentive- of loyaliteitsprogramma?

Wilt u (bestaande) klanten aan u binden en/of belonen, heeft u dan al eens gedacht of een incentive- of loyaliteitsprogramma iets voor u kan zijn?

Een incentive- of loyaliteitsprogramma is een gestructureerde marketing-inspanning die erop gericht is om trouwe klanten te belonen een aan uw organisatie te verbinden. Het doel van een incentive- of loyaliteitsprogramma is om klanten te stimuleren om vaker geld uit te geven.

Een veelgebruikte vorm van een incentive- of loyaliteitsprogramma is een spaarprogramma. Deelnemende klanten krijgen dan vaak een spaarpas of klantenkaart. Dit kan zowel een fysieke pas zijn, of in een digitale vorm zoals bijvoorbeeld een app. Met het verzamelen van spaarpunten of zegels kan er gespaard worden voor bijvoorbeeld kortingen of bijzondere producten of diensten. Bij het werken met producten of diensten kan gewerkt worden met het gratis verkrijgen bij een x aantal spaarpunten of zegels, of met een geringe bijbetaling.

Enkele van de meest bekende voorbeelden zijn:

  • Airmiles
  • AH Bonuskaart
  • Spaarpunten bij koffie of thee

Wij helpen u graag

Playing Captains Company helpt u graag bij het ontwikkelen van een passend incentive- of loyaliteitsprogramma. Afhankelijk van uw product en/of dienst gaan wij voor u aan de slag om met een creatief programma te komen, om zo uw klanten aan u te binden. Uiteraard met als doel, om klanten vaker terug te laten komen en meer te laten besteden. Bijkomend voordeel van een incentive- of loyaliteitsprogramma is dat wanneer u het goed aanpakt, klanten niet alleen vaker terugkomen en meer besteden, maar u ook als een sympathieke leverancier gaan zien. U bouwt op deze manier aan een duurzamere relatie met uw klant.

Heeft u liever een digitaal en/of online incentive- of loyaliteitsprogramma, ook dan kunnen we u van dienst zijn. We werken nauw samen met onze preffered suppliers om via korte lijnen u ook op dit vlak volledig te kunnen begeleiden. Zowel alleen online als bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een applicatie (app). Zodoende kunnen we de best passende oplossing voor u realiseren. Uiteraard is het ook mogelijk een combinatie te ontwikkelen van een fysieke actie/kaart in combinatie met een online gedeelte.

Meer informatie

Bent u benieuwd of een incentive- of loyaliteitsprogramma ook iets voor u zou kunnen zijn, en wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen