Bedrijfs- of personeelsfeest

Heeft u als bedrijf iets te vieren?

Een jubileum, een mooie prestatie, of wilt u een feest geven voor uw personeel? Playing Captains Company helpt u daar graag bij. Wij kunnen uw bedrijfs- of personeelsfeest volledig voor u op maat verzorgen. We gaan om te beginnen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen. Uw wensen en ideeën werken wij voor u uit tot een mooi conceptvoorstel, uiteraard met bijbehorende kostenbegroting, zodat u alle benodigde informatie heeft voor u een opdracht geeft. Geen wens of idee is ons te gek. Samen met onze preferred suppliers, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en kan alles mogelijk gemaakt worden! Ook zorgen we er altijd voor dat ons conceptvoorstel modulair is. U heeft de keuze om, afhankelijk van uw budget, elementen toe te voegen en/of te verwijderen, om tot het voor u perfecte evenement te komen. Heeft u uw keuzes gemaakt, dan gaan wij voor u aan de slag met de uitwerking.

We kunnen u alle zorg uit handen nemen, van begin tot eind. Van uitnodiging, begeleiding op het feest zelf, tot de nazorg. Omdat Playing Captains Company een reclame– en evenementenbureau is, kunnen wij u ook verrassen met een creatieve uitnodiging of aankondiging van uw bedrijfs- of personeelsfeest. Organiseert u een bedrijfsfeest en wilt u daar ook een reclamecampagne aan hangen, bij ons heeft u alles onder één dak, en één vast contactpersoon.

Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte van de organisatie aan ons uit te besteden. Heeft u graag zelf de leiding, maar heeft u extra capaciteit nodig, ook dan helpen we u graag. Heeft u liever geen omkijken naar de organisatie en uitvoering van uw bedrijfs- of personeelsfeest, dan zorgen wij ervoor dat dat ook echt zo is. Bespreek gerust waar uw voorkeur naar uitgaat.

Themafeest

Heeft u een specifiek thema in gedacht, of iets wat goed past bij uw organisatie? Ook daarin begeleiden we u graag. We kunnen uw thema’s zover doorvoeren als u wilt. Lijkt het u wel wat om uw bedrijfs- of personeelsfeest in een thema te organiseren, maar heeft u nog geen keuze kunnen maken over welk thema? Wij adviseren u graag.

Wij kunnen alles voor u verzorgen, van klein personeelsfeest tot grote (meerdaagse) bedrijfsevenementen. We komen graag bij u langs om kennis te maken en eens te praten over de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen

Locatie PCC kaart