Briefpapier en enveloppen

Waarom briefpapier en enveloppen?

U heeft al een logo waar u blij mee bent, maar nog geen officieel briefpapier waar uw bedrijfsgegevens en logo op staan. Verstuurt u nog brieven en/of facturen per post, dan wilt u waarschijnlijk ook enveloppen met uw logo en bedrijfsgegevens. Daarvoor bent u bij Playing Captains Company aan het juiste adres.

Naast het ontwikkelen van logo’s, ontwikkelen we ook graag met uw logo uw huisstijlmiddelen zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Gebruikelijk is het om deze middelen te combineren, en tegelijk te laten ontwikkelen. Zo bent u verzekerd dat al uw middelen bij elkaar aansluiten, en draagt u uw huisstijl uit.

Briefpapier gaat vaak samen met enveloppen. Zeker als u nog wel eens reguliere post verstuurd, kunt u eigenlijk niet zonder. Stuur u facturen per post, bent u zelfs verplicht een aantal bedrijfsgegevens op uw papier te vermelden. Niets is mooier om dit allemaal netjes te verwerken op uw briefpapier en enveloppen.

Voor we uw briefpapier en/of enveloppen ontwikkelen overleggen we eerste met u welke gegevens u op uw briefpapier en enveloppen vermeld wilt hebben. Daarin nemen we graag een adviserende rol aan, aansluitend op uw wensen en behoefte. Zo zijn er verschillende opties mogelijk met betrekking tot plaatsing van bijvoorbeeld logo en bedrijfsgegevens. Afhankelijk van uw wensen en wat u wilt uitstralen helpen we u daar graag bij.

Welke gegevens staan er op briefpapier?

Onderstaande gegevens zijn gebruikelijk voor zakelijk briefpapier:

  • Logo
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer(s)
  • E-mailadres
  • Website
  • IBAN
  • BTW-nummer
  • KvK-nummer

Afhankelijk van uw wensen en product of dienstverlening kunnen daar aanvullende gegevens voor vereist zijn. Bijvoorbeeld branche gerelateerde codes of nummers. Een apart postadres is bijvoorbeeld een overweging om ook op te nemen op uw briefpapier.

Op uw enveloppen is het van belang dat de ontvanger direct ziet van wie hij de post heeft ontvangen. Daarom is het van belang uw logo op de envelop te plaatsen. Uiteraard zorgt een goed logo, eventueel in combinatie met uw bedrijfsnaam direct voor herkenbaarheid. Daarnaast plaatsen we op de envelop altijd het retouradres. Mocht er bij de post iets mis gaan, ontvangt u de post weer retour, wil de ontvanger u een bericht terug sturen hoeft hij of zij niet te zoeken naar uw gegevens.

Digitaal briefpapier

Steeds meer uitingen gaan tegenwoordig digitaal. Ook hiervoor kunnen wij u helpen. Wij ontwikkelen uw briefpapier namelijk altijd zo, dat u deze ook digitaal kunt gebruiken. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u het digitale briefpapier in verschillende bestandsvormen, geschikt voor uw toepassing.

Interesse?

Kom direct vrijblijvend met ons in contact, en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen