Beursstands

Staat uw bedrijf of organisatie regelmatigs op een beurs, dan heeft u wellicht behoefte aan uw eigen beursstand. Playing Captains Company helpt u hier graag bij en kan u alle zorg uit handen nemen. Vanaf het design tot aan de op- en afbouw op locatie. Wij kunnen alles voor u regelen.

Elke beurs is verschillend. Voor u betekend dat misschien dat uw beschikbare ruimte ook per beurs verschilt. Wij helpen u dan ook graag aan een beursstand die u voor veel verschillende doeleinden kunt inzetten. Gebruik maken van een modulaire beurs, kunt u zelf indelen hoe groot uw beursstand is. Wij houden daarbij uiteraard rekening met het design, dat uw huisstijl altijd prominent aanwezig is, in welke configuratie u de beursstand ook wilt gebruiken.

Design

Als wij het design van uw beursstand op ons nemen, kunt u erop vertrouwen dat de uitstraling van uw beursstand past bij uw huisstijl. Samen met onze preffered suppliers kijken we de optimale inzetbaarheid in de verschillende configuraties van uw stand, voor we tot een passend design komen. U ontvangt een conceptvoorstel, waarbij we de verschillende mogelijkheden en elementen met u doornemen en bespreken. Daarna werken we een voorstel verder uit. Na akkoord kan de beursstand in productie. We adviseren u graag over de voor u voordeligste oplossing.

Beursstand kopen of huren

Staat u regelmatig op beurzen dan biedt het veel voordelen om uw eigen modulaire stand te kopen. Staat u slechts incidenteel op een beurs, dan is het huren van een beursstand voor u waarschijnlijk de beste keuze. Of u de beursstand wenst aan te schaffen, of te huren, wij kunnen bieden voor u verzorgen. Graag gaan we met u in gesprek om tot het beste resultaat te komen.

Zelf opbouwen of laten opbouwen

Wilt u graag maximaal besparen op uw beurskosten, dan kunt u overwegen uw beursstand zelf op te bouwen. Heeft u liever geen omkijken naar de opbouw van uw stand, of heeft u er simpelweg geen tijd voor, dan helpen we u graag. Samen met onze prefferd suppliers verzorgen wij zowel de op- als afbouw in zowel Nederland als Europa. We verzorgen alles van het transport tot en met de opslag en zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de opdracht te geven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen