Complete actiemarketing campagnes

Wat is actiemarketing?

Een veelgehoorde term in de reclamewereld is actiemarketing. Maar wat is actiemarketing nu precies? Eigenlijk is het de verzamelnaam om mensen aan te zetten tot een koop. Het is een marketingtechniek om gedrag van klanten of doelgroepen op korte termijn te beïnvloeden. Actiemarketing wijkt in de campagne dan ook vaak af van lange termijn strategieën. In het verleden ging het bij actiemarketing om ‘sales promotie’ activiteiten. Tegenwoordig is het veel breder en vallen ook andere marketing instrumenten onder de noemen actiemarktering, zoals:

  • Interactieve marketing
  • Event marketing
  • Experience marketing
  • Marketing pr
  • Narrowcasting

Bij Playing Captains Company noemen we het beestje graag bij de naam en zeggen wij, klanten motiveren en aanzetten tot een actie of koop.

Eerst zaaien, dan oogsten

Wij zijn van mening dat voor u kan oogsten, er eerst gezaaid moet worden. Mensen in beweging brengen en harten sneller laten kloppen. Dat is wat wij met al onze uitingen en campagnes proberen te realiseren. Pas daarna kunt u uw klanten over laten gaan op een actie of koop.

Per doelgroep en branche zijn er grote verschillen hoe u actiemarketing campagnes vorm kunt geven en in kunt zetten. Dankzij onze jarenlange ervaring en het vertrouwen van zowel onze kleine- als grootzakelijke opdrachtgevers, kunnen wij voor elke doelgroep of branche een passende actiemarketing campagne ontwikkelen. We gaan dan ook graag met u als opdrachtgever in gesprek wat past bij u of uw organisatie om tot het beste resultaat te komen. Niet alleen het beste resultaat voor de actiemarketing campagne zelf, maar vooral voor de resultaten ván de actiemarketing campagne.

We nemen u graag alle zorg uit handen voor uw volledige campagne. Van concept tot definitief voorstel. En we gaan graag nog een stapje verder. Ook de productie en/of uitvoering van de campagne organiseren en begeleiden we graag voor u. Samen met onze preffered suppliers is geen actie of campagne te groot om voor u uit te kunnen voeren. Houdt u liever een deel in eigen beheer, is dat bij ons geen enkel probleem. We werken graag met u of uw partners samen om tot het beste eindresultaat te komen.

Meer informatie

Hebben we uw interesse gewekt of wilt u meer weten wat een actiemarketingcampagne voor u of uw organisatie kan betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend met u in contact!

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen