POS-materialen

Wat is POS-materiaal?

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, POS-materiaal. Maar wat is het eigenlijk, en waar gebruik je het voor? POS staat voor Point Of Sale. Denk hierbij aan posters, flyers, banners of displays die de verkoop van bepaalde producten of diensten uitlichten en ondersteunen.

Op heel veel plaatsen in Nederland is POS-materiaal nog een ondergewaardeerd marketing instrument. Dat is eeuwig zonde! Want verschillende onderzoeken wijzen uit, dat POS-materiaal een simpele en zeer effectieve manier kan zijn, om uw omzet te verhogen.

Waarom POS-materiaal?

Wat kan POS-materiaal dan voor uw business betekenen? Dat is een vraag die we met regelmaat horen. Creatief omgaan met woorden, cijfers en afbeeldingen op POS-materiaal, of juist een afwijkende vorm van het POS-materiaal kan het (koop)gedrag van een klant aanzienlijk beïnvloeden. Vaak gebeurt dit zelfs volledig onbewust. Door het juiste gebruik van woorden en getallen en de opmaak daarvan, kan een klant besluiten meer te kopen zonder dat ze dat zelf in de gaten hebben.

Er zijn vele verschillende onderzoeken gedaan naar de werking van POS-materialen, en allemaal leiden ze tot dezelfde conclusie. Door de juiste inzet van POS-materialen kunt u uw omzet vergroten.

Playing Captains Company neemt u graag alle zorg uit handen voor de ontwikkelen van uw POS-materialen. Van het ontwerp tot de productie, wij kunnen alles voor u verzorgen. Om tot het, voor u, beste resultaat te komen gaan we eerst met u in gesprek en brengen we u wensen in kaart. Daarna gaan wij voor u aan de slag met creatieve conceptvoorstellen. Na de presentatie van de conceptvoorstellen werken we de gekozen voorstellen verder uit, tot het definitieve ontwerp. De productie kunt u aan ons overlaten, waarbij wij een van onze preffered suppliers de materialen laten produceren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de productie in eigen beheer te houden.

Meer informatie

Bent u op zoek naar creatieve en werkende POS-materialen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen