DM-acties

Wat is DM?

Wellicht heeft u wel eens gehoord van DM-acties, maar wat is het nu eigenlijk? DM staat voor Direct Marketing. Kenmerkend voor DM is dat het doel van de afzender is, het verkrijgen en onderhouden van een rechtstreekse en structurele relatie met haar afnemers. Om dat te bereiken worden (potentiele) klanten rechtstreeks benaderd. Kanalen hiervoor zijn bijvoorbeeld direct mail (geadresseerde post), telemarketing (telefonisch), e-mail en social media.

Kenmerkend voor DM is het uitlokken en verkrijgen van een reactie. Een van de meest voorkomende middelen is een advertentie met een antwoordkaart, waarmee de ontvanger gestimuleerd wordt om te reageren. Ook oproepen om in actie te komen in tv-reclames of radiospotjes is een vorm van reactie uitlokken. Hierdoor zijn DM-acties goed meetbaar en is de respons relatief eenvoudig te meten. Een bijkomend voordeel én belangrijk aspect van DM is het meten van het gedrag van de klant. Door de individuele gegevens krijgt men inzicht in de voorkeuren van de klant. Met deze gegevens is het eenvoudiger om in te spelen op de wensen en vragen van de klant, en het verkopen van dienst of product eenvoudiger te maken.

Onze werkwijze

Playing Captains Company kan u helpen met het ontwikkelen van een passende DM-actie voor uw doeleinden. DM-acties kunnen op veel verschillende manieren worden vormgegeven en worden ingezet. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van actiemarketing, kunnen wij voor elke toepassing een creatief en verrassend concept voor u ontwikkelen.

Wij nemen u bij de ontwikkelen alle zorg uit handen, en zorgen dat u er geen omkijken naar heeft. Op basis van uw briefing en wensen gaan we met meerdere concepten aan de slag. Zodra wij de concepten klaar hebben, nemen we uitgebreid de tijd om deze met u te bespreken en aan te scherpen. Na het kiezen van een van de concepten werken we deze verder voor u uit.

Na akkoord is het afhankelijk van de uiting of u drukwerk nodig heeft of niet. Indien er drukwerk nodig is kunnen we dit ook voor u verzorgen. We werken hierbij samen met onze preffered suplier. Heeft u al een leverancier voor drukwerk, of heeft u dit liever in eigen beheer, adviseren wij u graag in de materiaal keuze en toepasbare technieken.

Meer informatie

Wilt u eens vrijblijvend overleggen of een DM-actie voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Contact

Playing Captains Company

Reclame- en evenementenbureau

0345 58 00 64
Mail ons direct

Bezoekadres

De vang 5
4191 TM Geldermalsen

Postadres

Postbus 118
4190 CC Geldermalsen